Städa, dammsuga, putsa – så här städar du på rätt sätt

Städa… det är kanske inte det roligaste, men det är bara en sak man måste göra… varje vecka, varje månad, livet ut. Att städa är lite som att borsta tänderna, om man ändå måste göra det, varför inte göra det ordentligt?

I detta lilla inlägg ska vi diskutera några av våra bästa tips på för dig som vill bli bättre på att städa. Vi rekommenderar alltid att börja med att damma av hela lägenheten eller huset, då du på detta sätt drar runt dammet i ditt hem. På detta sätt så hinner dammet landa på golvet under tiden du dammar av, och så när du kommer med dammsugaren för att avsluta din anti-dammaktion så är faktiskt majoriteten av dammet redan där. På detta sätt ser du till att så mycket damm som möjligt faktiskt blir bortstädat. Vill du ha hjälp med städningen i just ditt hem och bor i Lund med omnejd? Om så är fallet så rekommenderar vi verkligen att ta kontakt med Svenska Städsällskapet som är en speciallist på städning i Lund. Om du istället för att få städhjälp vill utföra din städning själv, så är det bara att fortsätta läsa om vårt tips kring badrummet.

Vi rekommenderar även att använda ättiksyra i badrummet. Att städa badrummet kan alltid vara svårt, men med ättiksyra kommer du riktigt långt! I Sverige så har vi typiskt rätt så kalkigt vatten, och detta gör att ättiksyran blir riktigt viktig!

Detta var vår artikel om städning i hemmet. Igen, om du söker mer städhjälp så rekommenderar vi att ta kontakt med företaget ovan i Lund.

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *